Bejelentés


Korszerű esővízgyűjtés Az esővíz kincs, ne pazaroljuk el!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
MEDITERRÁN HATÁS A KERTBEN

Magyarországon a kertépítészetben is a mediterrán stílus az egyik legnépszerűbb irányzat. Az ilyen jellegű kertek természetesen hasonló stílusban épült házhoz illenek leginkább. A teraszon terrakotta edényekbe ültetett virágokkal érhetjük el a mediterrán hatást. Mediterrán kert azonban nincs öntözés nélkül, hisz e növények vízigénye igen nagy. Nincs mediterrán kert kaspók, terrakotta burkolatok, kertberendezési tárgyak nélkül A mediterrán hatást kiválóan elérhetjük az ANTIK-AMFORA esővízgyűjtő tartállyal, mely egy virágtartóval van kombinálva. Így kettős célt érhetünk el azáltal, hogy miközben az ereszcsatornáról lezúduló esővizet összegyűjtjük egy szép virágtartó is rendelkezésünkre áll. A kis helyigényű tartály exkluzív megjelenésével természetes hatást kelt. Kertünk rendezése során nem mindegy, hogy hogyan milyen eszközökkel, milyen hatást akarunk elérni. Amennyiben házunk kialakításánál a mediterrán hatás érvényesül, úgy érdemes odafigyelnünk arra, hogy a házunk kertjének kialakítása során is a mediterrán hatás érvényesüljön. Az esővíz összegyűjtése során is a megfelelő esővízgyűjtő tartályok kiválasztásával is könnyedén elérhetjük ezt a hatást. Ha például kertünket rattan típusú ülőbútorok díszítik, úgy érdemes hozzá egy jellegében hozzáillő rattanhatásu esővízgyűjtőt választanunk.

A SUNDA esővízgyűjtő minden teraszra illik. A modern design-ja optimálisan illeszkedik a rattan kertibútorok hangulatához. A formája visszafogott, így mind a kerek, mind pedig a szögletes ülőgarníturákhoz illik. Innen származik az Gráf cég „Exkluzív-vonal” megnevezése, mely csoportba tartozó termékek kidolgozása rendkívül magas színvonalúak A SUNDA fali-tartály a mokka trendszínében és mintegy 300 liter űrtartalommal áll rendelkezésre. Anyaga egy olyan minőségi műanyag, mely UV-álló és különösen hosszú élettartamú.

Egy igen szép stílust alakíthatunk ki a 2in1 virágtartóval kombinált esővízgyűjtővel, mely egy természetes megjelenést biztosít házunk fala mellett. Ez az kellemes hatás tovább fokozható azzal, ha udvarunk füves területét műanyag gyeprács alkalmazásával alakítjuk ki. A szépen megmunkált egybefüggő zöld terület látványa az ember számára megnyugtató és harmonikus közeget biztosít  

A fenti termékekről, a felszíni, valamint a földbe süllyesztendő esővízgyűjtő termékek választékáról részletes információ a „SUNI” Service Universal Kft-nél kapható az alábbi elérhetőségen: E-mail: sinka.mihalyne@suni-kft.hu, www.suni-kft.hu

A Suni Kft. teljeskörű honlapját megtekintheti


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!